Zonvakantie Bonaire – Plaza Resort Bonaire

Thursday, April 25, 2013 12:35 | Geplaatst in categorie duurzame-reis

Vakantie Kralendijk met verblijf op een 4-sterren resort o.b.v. logies. Vliegreis met KLM.Goedkoop naar Kralendijk in Bonaire. Vakantie Kralendijk met verblijf op een 4-sterren resort o.b.v. logies. Vliegreis met KLM. voor slechts 1095.00 euro . Een 9-daagse reis naar Kralendijk op basis van Logies,Halfpension,Logies/ontbijt,Volpension.
Vakantie Kralendijk met verblijf op een 4-sterren resort o.b.v. logies. Vliegreis met KLM.

Boek deze reis nu vanaf slechts 1095.00 euro!

Zonvakantie Bonaire – Plaza Resort Bonaire

Friday, April 20, 2012 12:54 | Geplaatst in categorie duurzame-reis

Vakantie Kralendijk met verblijf op een 4-sterren resort o.b.v. All Inclusive.Goedkoop naar Kralendijk in Bonaire. Vakantie Kralendijk met verblijf op een 4-sterren resort o.b.v. All Inclusive. voor slechts 1239.00 euro . Een 9-daagse reis naar Kralendijk op basis van All Inclusive.
? o.b.v. All Inclusive
? grootste resort op Bonaire
? in een rustige en tropische omgeving
? erkend duurzame accommodatie
? ook te boeken o.b.v. logies

Boek deze reis nu vanaf slechts 1239.00 euro!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Zonvakantie Bonaire – Plaza Resort Bonaire

Thursday, July 28, 2011 12:54 | Geplaatst in categorie duurzame-reis

Vliegreis met ArkeFly - Strandvakantie Kralendijk met verblijf op een 4-sterren resort o.b.v. logies.Goedkoop naar Kralendijk in Bonaire. Vliegreis met ArkeFly – Strandvakantie Kralendijk met verblijf op een 4-sterren resort o.b.v. logies. voor slechts 979.00 euro . Een 9-daagse reis naar Kralendijk op basis van Logies,Halfpension,Logies/ontbijt,Volpension.
Heerlijke stranden, het hele jaar door lekkere temperaturen en een gezellige tropische sfeer… Bonaire is een perfecte bestemming voor iedereen die zichzelf eens iets extra?s gunt. Ook de prachtige natuur, zowel boven als onder water, mag u niet overslaan. Duiken en snorkelen zijn echte aanraders en het eiland beschikt zelfs over twee Nationale Parken! U verblijft in het 4-sterren Plaza Resort in Kralendijk dat prachtig is aangelegd met weelderige begroeiing. Op naar Bonaire dus!

Boek deze reis nu vanaf slechts 979.00 euro!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter