Zonvakantie Bali – Hotel Mercure Kuta Bali

Friday, October 26, 2012 12:33 | Geplaatst in categorie zonvakantie

Vakantie Indonesië naar Kuta met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt. Vliegreis met Garuda Indonesia.Goedkoop naar Kuta in Indonesië. Vakantie Indonesië naar Kuta met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt. Vliegreis met Garuda Indonesia. voor slechts 1110.00 euro . Een 10-daagse reis naar Kuta op basis van Logies/ontbijt,Halfpension,Volpension.
Vakantie Indonesië naar Kuta met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt. Vliegreis met Garuda Indonesia.

Boek deze reis nu vanaf slechts 1110.00 euro!

Zonvakantie Bali – Hotel Mercure Kuta Bali

Sunday, March 25, 2012 12:14 | Geplaatst in categorie strandvakantie

Vakantie Indonesië naar Kuta met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt. Vliegreis met KLM.Goedkoop naar Kuta in Indonesië. Vakantie Indonesië naar Kuta met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt. Vliegreis met KLM. voor slechts 1277.00 euro . Een 10-daagse reis naar Kuta op basis van Logies/ontbijt,Halfpension,Volpension.
?
? zeer geschikt voor stellen
? centrale ligging aan de strandboulevard van Kuta
? zeer geliefd hotel bij Nederlanders
? WiFi tegen betaling in gehele hotel

Boek deze reis nu vanaf slechts 1277.00 euro!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Zonvakantie Bali – Hotel Mercure Kuta Bali

Thursday, December 22, 2011 12:21 | Geplaatst in categorie strandvakantie

Vliegreis met Cathay Pacific. Strandvakantie Indonesië naar Kuta met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt.Goedkoop naar Kuta in Indonesië. Vliegreis met Cathay Pacific. Strandvakantie Indonesië naar Kuta met verblijf in een 4-sterren hotel inclusief ontbijt. voor slechts 1105.00 euro . Een 10-daagse reis naar Kuta op basis van Logies/ontbijt,Halfpension,Volpension.
Bali is véél meer dan alleen tropische stranden, romantische zonsondergangen, een uitstekende keuken en kwalitatief zeer goede hotels! U wordt er vriendelijk en bijzonder gastvrij ontvangen en u kunt er proeven van een rijke cultuur en bijzondere tradities. Het achterland is bovendien uitermate boeiend en afwisselend.

Boek deze reis nu vanaf slechts 1105.00 euro!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter